Bambucké máslo

Přejit na tento web »    |    Zobrazit náhled

tn Bambucké máslo neboli shea butter je tuk extrahovaný ze stromu ořechu afrického (Vitellaria paradoxa). Je široce používané v kosmetice jako hydratační krém, bambucké máslo je jedlé a používá se v přípravě potravin v některých afrických zemích.



Optimalizace webu Katalog stránek - PageRank.cz
Získejte registraci domén s tld .online, .space, .store, .tech zdarma!
Stačí si k jedné z těchto domén vybrat hosting Plus nebo Mega a registraci domény od nás dostanete za 0 Kč!
Objednat